pampers sarung untuk anak 2 tahun

Hi dan salam . Nak tanye ibu ibu sekalian pasal pampers sarung yang sesuai dgn kulit bayi yg sensitif . Ada ibu ibu berpengelaman tak?anak saya sebelum ni pakai pampers drypers touch . Tapi yg jenis tu takde sarung . N penah try mamy poko & drypers . But tak sesuai dgn dia . So ibu ada suggestion tak? ?

1 Trả lời

Huggies yg hijau tu ada sarung...yg hijau bagus sket dr huggies biru😊

4y trước

Kdg 3- 4 jam la kalau pampers sarung tu. If dryper touch . Lebih 4 jam