Hi mommy nak tanye boleh ke ambi panadol klo kite demam / selesema ke. Saya mngandung anak pertama

Dan klo boleh suggest ubat apa yg sesuai tuk ibu mngandung terima kasih

2 Các câu trả lời

Boleh makan panadol ikut dos yg ditetapkan. Utk ubatan lain kena rujuk doktor ya sbb ikut jugak masalah yg puan hadapi mcm mana. Apa apa ubat klu nk makan, dptkan dr doktor terus.

Saya ada tnye nurse kk haritu kata boleh makan panadol tp jgn overdose shj