checkup monthly swasta atau KK

dalam dilema nak checkup bulanan utk kandungan di swasta atau klinik kesihatan je🥺🥺 help me

3 Các câu trả lời

kalau mommy free on weekend je boleh pegi swasta. kalau mommy weekday free, boleh pegi kk. ikut selesa mommy.

2y trước

kalau kk xde everymonth scan. tapi kdg² nurse akan dtg cek dkt rumah. ikut trimester . kalau swasta everymonth boleh scan. mcm sye prefer kk. sbb private clinic sye pegi xde buku pink, just tulis atas kad je. lagi satu kk free je 😂 private kena byr around 80 above. sy x scan selalu sye buat early pregnancy scan dgn details scan je. nnti dh 8m or 9m bru buat 5d scan. tu pon byr je dkt klinik luar.