Tips untuk hilangkan selsema

Dah time mengandung ni asyik nk bersin je Ada tips Tak untuk hilangkan selsema ,dah Tak larat asyik bersin je .. TQ

1 Trả lời

maaf puan..sy tidak ada tips.dan dpt mmbntu puan..mcm sy dlu doc siap2 bg sy stok ubat selsema..dan ubat batuk..sbb jika sy dh start selsema dan batuk..sy mudah kena serangan asthma...jd doc bekalkan sy ubat selsema jenis loratadine..apa2 pn puan kena consult dgn doc 1st nti doc bg ubat..mg cpt sembuh..aamiin

3y trước

most wlcme😉✌