Tawar hati

Dah tawar hati dgn suami. Nak berpisah tapi tgok muka anak tak sampai hati. Tak sampai hati jgk tgok anak hidup mak ayah asyik gaduh

8 Các câu trả lời

selagi boleh usaha pertahankan , pertahankan lah rumah tangga . Kesian anak ii , diorang nakrasa kasih sayang ayah . Jangan jadi macam sis , dah tkde apa yang boleh dipertahankan . kami berpisah sejak saya pregnant lagi . tktahu lah macammana lepasni nkbesarkan anak sorang ii tanpa seorang suami , seorang anak . macammana pun saya cuma percayakan takdir Allah . ❤ rezeki anak tuh luas . ☺❤

Selagi ada peluang untuk berbaik, better pertahankan. Kalau rasa pertahankan tu lebih banyak bagi negative effect kat diri sendiri dan anak, ada baiknya bincang untuk berpisah. Anak anak buah saya yang dulunya ceria jadi murung sbb selalu nampak mak ayahnya gaduh. Lepas dorang berpisah, baru nampak anaknya makin ceria. Apa pun keputusan puan buat lah istikharah moga itu yg terbaik

sama lah sis..sy pun dh tawar hati.ditipu byk kali.tapi sian ke ank2.tp.sian jugak ank tgk kita gaduh sokmo..cume sy kuatkan diri..setiap pasangn x sempurna.selagi ada jodoh..tu tanda Allah masih jaga jodoh kita.jadi..hadapi je dgn kuat.sbv sy yakin..kalau Allah permudahkan sy utk bercerai..tu mmg jalan yg terbaik dr Allah..

samala sis.. sejak kawin rasa mcm ruma ni xda org.. masing2 buat hal sendri.. da ada anak lg la.. sehari ble kira la brapa kali ja borak.. tu pun rasa mcm tpksa ja..

3mo trước

Sama la rse mcm trpksa je

Sama sis i pun taktahu nk buat apa. I penat gaduh je dgn husband i lately. Kesian anak dlm perut tpi i mmg dh tkleh go dgn dia. Taktahu patut buat apa..

Kalau asyik gaduh pun tak healthy utk anak...Cuba bincang elok2..

Semoga jumpa jalan bahagia.. byk2 doa

pertahankan rumahtangga demi anak2