give up

Dah mcm cara sy buat untuk hamil..tp tetap xlekat, sy dah putus asa, 2 tahun gugur sampi skrg xda rezeki lg..ikut petua itu, ikut petua ini.. Mkn itu mkn ini tp negativ jgk.. Sedara, kwn2 tmpt kje asyik tanya x lekat lg ke, sampi yg bru kawen trus lekat lpas tu bndingkn dgn sy plak.. Ya Allah...😢

38 Các câu trả lời

Kena tahu tempoh kesuburan ..itu yg pling pting slain dr pmknn

sabar ye sis.. insyallah satu hari nt mst ada rezeki utk sis..

Kak sepupu sy tggu 12 tahun br Allah bg sorang...

kena positif dengan rezeki...insyallah sabar ya

Jgn putus asa insyaallah ada rezeki sis nnti

Sis baru 2tahun.. Saya 7tahun.. Sabar ye..

bersabarlah insyaallah ada rezeki doa jer

Sabar yer sis