3rd Trimester

Dah masuk 3rd trimester ni, rambang mata nak shopping barang baby. Tak tahu nak start dari mana dulu ?

6 Các câu trả lời

Start dgan barang hospital. Baju saiz newborn, beli sikit je. Pastu mittens & booties. Selimut, tuala, bedung. Then baru lah beli baju lain saiz besar sikit.

Sama lahh 😂 saya tak beli apa pun lagi . Yang saya beli katil , tilam dengan baby swing 🤦‍♀️ barang hospital dengan baju2 tak lagi . Adoi 😂

sy minta tlg kakak ipar 😂 ap yg dperlukan ..alhamdulillah. .settle la jgk sikit2 ..

tk siap lg ye? Misi tmpt kite masuk 28w dh suruh standby tkot bby kluo mgejut

start beli skit2 sis, xde la rasa kluar duit byk nati 😂

5y trước

Itu la. Jadi rambang mata pulak 😂

Start dengan hospital bag. Boleh google list 😊