Terlebih sensitive 🙈

Dah masuk 30 weeks ni terlebih sensitif pulak sejak kebelakangan ni. Cepat sentap dan sikit sikit menangis 🤣 ada mommies yang share simptom ni? Share la cerita paling kelakar mommies boleh jadi terlebih sensitif tu 👇🏻

25 Các câu trả lời

normal sis.sy haritu pun emosi lebih.beli spender yg pkai buang kt drug store slh size,nk tkr xleh pun nangis beria lam kreta🤣🤣bile pk blik emmmm🤣🤣🤣🤣last2 beli kt shoppee je lg brganda2 murah n lg slese

2y trước

Aduyai . Beli spender tak boleh tukar pun boleh jadi sebab ye , memang kelako 🤣🤣🤣