KENCING KOTOR

Dah makan ubat tapi still sama. Minum air kosong pun dah 🥹 nak buat apa ea? Ada cadangan 🥹 gdm pun tk sangkut tapi kena minum air gula balik doc kata takut ada 🥹 #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

21 Các câu trả lời

sy da kena dua kali sbb urine kotor sikit masa cek up kt kk. sbb katanya ada protein 🤷‍♀️. sy kena follow up dgn hosp gov. ni pun tgh tnggu result. then gi lg cek up kt kk, sy minum air byk2.. masa kat kk nak cek urine, result ok pula 😅. 2nd time gi lg cek up kt kk, result urine ok lagi. smpai doc ckp, aik lepas dr hosp.. elok pula result urine kamu 🤭. tp tula nak tunggu result dr hosp mcmn pula. nasib baik minum air gula sekali je. sis bykkan minum air masak sebelum gi klinik.

Sy biasa minum air banyak. Dlm 2 liter sehari. Ada 2-3 haritu sy kurang minum air masak, Doc detect ada protein dlm air kencing 0.01%. Doc suruh minum air masak banyak, lepas tu okay balik. Ibu hamil kena byk minum air masak, pernah terjadi nadi sy laju sampai warded.

sama la macam saya . air masak saya minum 2 3 liter sehari . minum air barli tanpa gula lagi . tapi bila check urine , dr asek kata kencing sikit la kencing kotor la . kata kita ni tak banyak minum air masak la . taktau dah nak buat macam mana

awk check urine tu pagi ke? cuba pagi2 sblm g klinik tu mnum bnyk2. mcm sy pagi2 mnum air sikit. bila check naik kencing kotor. lepas drpd tu sy g klinik tgh hari . pagi2 mnum air bnyk smpai rasa nk kencing baru g klinik. bila check urine elok je.

tiap kali buat urine test cuba buang dulu kencing yg mula² pastu baru tadah yg tengah².. tiap kali lepas buang air jgn lupa berdehem 3x, bg semua baki² tu keluar habis..

Minum air kelapa , lepas kencing selalu lap tisu kat kawasan V kita smpai kering , kalau ada bajet lebih beli amway cranberry baik utk keputihan , kencing kotor inshaallah

1y trước

saya menjual barangan amway dan pengguna barangan amway🤗

Saya dulu minum air barli. Buat sendiri jee beli yang dalam tin jenama ayam brand. Minum tiap hari. Lepas 3 hari check balik Alhamdulillah dah ok 😊

nth la masa first time tahu saya pregnant saya ada kencing kotor juga lepastu doktor bagi antibiotik Alhamdulillah terus dh tak sakit pinggang lagi

Kalo kencing kotor or kencing tk lawas sis try amal nii, insyaallah ok. Sbb saya selalu je kencing kotor lps try cranural nii alhamdulillah ok sikitt daa.

1y trước

Gmbaa kaburlaa plkk

boleh jadi gbs juga kalau kencing kotor. pernah baca dkt dr mommy yg bertnya pasal gbs, ada mommy reply yg dia boleh detect gbs melalui kencing kotor

1y trước

penerangan dr page fb doctor imelda balchin pakar o&g