bagaimana nk turunkan kuning baby.. 😞

Dah macam2 cuba tapi kuning baby still tinggi... Kesian tgk hari2 ambik darah.. Sekarang dah 11 hari..

2 Các câu trả lời

perah susu badan keluar. Pastikan anak minum cukup 4 ounce dalam 3 jam. Ibu sila minum susu kambing fresh juga utk lebih membantu. Makesure anak berak 6-7kali, maka makin turun lah kuning dia.

ambek daun ketum lepastu rebus , air rebusan tu buat mandi baby . InsyAllah kuning baby hilang . buat 3 kali