tertanya Tanya

sya cek positif . tapi cek kat klinik blm nmpk apa" lagiii . kata klinik usian4 mnggu 4 hrii . tu bole d katakan btl" preggy ke tuuu???#firstmom

tertanya Tanya
2 Các câu trả lời

Biasa la tu.. pg awal sngat mmg ape benda pun x nmpak.. better pg selepas 2w. Kalau dpt tunggu , tunggu la bila cecah kandungan 7-9w lagi elok trus blh nmpak jantung and janin

Mcm sy test +ve then tunggu 2 weeks mcmtu baru sy pegi scan. Masatu dah 8 weeks, boleh nmpk heartbeat.