.

Dah hampir 2 bulan PJJ dgn suami.. Belum habis pantang dah PJJ.. Tapi bila anak makin besar, makin banyak ragam, rase susah sngt.. Kkdng rase fedup sbb kne jaga sorang2.. Hahaha.. Nampak beno kebudakan nye.. Tapi itu laa kenyataan nye.. Dgn tak cukup tido bila malam, nak tdo siang mak nye laa plk tak biasa.. Saje nak luah.. Hahaha.. Ni kes anak tido, mak tak boleh tido lagi la ni.. Btw, mama sayang anak mama walaupon kkdng mama stress dngr awak nagis xberhenti ??

.
35 Các câu trả lời

Btol tu..mmg jaga sorg tu penat n stress kdg2 tu...pjj boleh paham lg...kalau kes laki asyik main ps4 mcm sy ?? Apa nak buat...terima je la da tu tertulis laki kte...kdg2 ada jgk menolong nya tp bole kira pakai jari laa 😂😂

Tabah dan sabar... pengorbanan suami cari nafkah utk isteri n ank.. kite pulak berkorban nyawa dan raga melahir dn membesarkn zuriat suami... besar pahala yg sis dpt klu ikhlas... Insha Allah.. ade hikmahnye nnt..😊😊

Semoga sis tabah n sabar ye..dpmudhkn sgala urusan...sy ank first pjj melaka-kuchg..dpt ank ke-2,suami benti keje...smpi la ni suami keje sndri..n nk msuk ank 4 ni,suami yg jaga dlm pantang ksemua ank..

Be strong. Saya pun tengah stress tak biasa ada baby dalam rumah. Masih tengah sesuaikan diri dgn rutin tidur dia semua. Semoga Allah permudahkan semuanya dan bagi kita kekuatan untuk harungi semua ni :)

Sy anak baru 2bulan. Bile suami shif malam selalu doa anak baik2, xmeragam. Alhamdulillah okey. Tp ada jugak meragam kadang2 sambil cakap dgn dia, sambil nangis. Hahaha bila dh letih nangis je laa😂

Sama mcm sy pjj ngan suami..blom bersalin lagi...bulan 8 due..tapi dah dpt bayangkan mmg bersalin nanti dgn keadaan keje die mcm tu mmg xdpt cuti lama...so bertabahlah kita ibu2 ni😅😅😅

Hehe sabar la sis. Sy pon pjj jugak, sbulan skali je jumpa. Tu pon kalau dapat cuti. Taktau la camna nanti, 1st time ni. Semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aaamiinn3.

Takpe sis... Mmg penat jaga sorang. Sy single mom pn rasa penat sgt bila dtg ragam dia. Tp hati ikhlas jaga, syg nya kat dia, walaupun penat kita happy je kan sis? 😘

sbr la ye sis..sy nie dh hampir 5thun pjj dgn suami...tpi Alhamdulillah..masih boleh uruskn ank2..walaupun kdg2 penatnya xtrckp...

Semoga terus kuat ya mama..sy faham memang stress kalau anak asyik nangis je..nasib baik saya x meroyan dulu 😣