Hari ni dah masuk 39week.

Assalamualaikum ... sape sini due date 19/11 ?? tp tak ada keluar tanda2 lagi ... xsbar nak jumpa bby .. tp bby mcm seronok sngt duk kt dlm perut ni .. harap cepat la bby keluar ... doa kn sy selamat semuanya... sy pun doa kn korng semua ... ##firstmom #firstbaby

23 Các câu trả lời

waalaikumusalam, Kita due 15/11 pun takde tanda2 lagi. baby merajuk papa dia xdpt blk cuti kot. hehehehe. Doakan sy dipermudahkan bersalin secara normal tanpa koyak,tanpa jahit & baby Selamat sihat #babyfirst😍

sama saya pon 19/11 ni tpi xde tande2 pon …semoga awak selmat bersalin …amin3 … dktr siap ckp bby nak ibu dia pergi mengudi dulu baru bersalin kot 🤣

sy due 16.11 pon xada tanda lagi nak bersalin.. dapat pulak ujian kena covid 😌😌 tengah kuarantin... harap dipermudahkan urusan bersalin nnty aamiin

2y trước

amin .. amin 🤲🏻🤲🏻

Sama lah dengan saya . Braxton hicks je ade . Saya menunggu atleast contraction biarlahhh sakit betulx2 . Tapi stop . Tak ade simptom pape .

2y trước

yekee ... bby tngh seronok lg la tu .. ni sy terasa sakit mcm senguggut2 ni ... menahan sakit nk tngu pagi baru nk pegi hospital untuk check

sama saya pun 19.11 ni harap2 keluar awal lah sebelum mengundi🤭 perut selalu mengeras sakit bawah perut ja tapi belum ada tanda2 nak bersalin

2y trước

kan .... sama la .. perut mengeras jugak .. tp tak kerap ... harap sblom tarikh la dye keluar ...

sy 24/11 xsabar nk jumpa org baru... tnda2 nk bersalin xde lagi masih gagah dn kuat... smga dipermdhkan sgala urusan bersalin nanti ..amin

2y trước

tu la ... kita tak sabar nk jumpa dye .. dye pulak seronok dlm perut ... semoga dipermudahkn urusan awk juga nanti .. amin ...

due kita sama sis .tp jumaat ni sy dh kena admit..smoga baby n kita slamat n dpermudahkan sgala urusan..neves..tp xsbr tgk baby..♥️

saya due date 21/11 tapi skrg pun tkda rasa apa2 lagi. kalau tak keluar sebelum due mmg kena serah diri 20/11 tu sbb gdm on diet 😂

Saya due date 11/11/22 tapi baby msih duk dlm perut lagi dah limpas 2hari ermmm rsau sgt2 doa kan sy ibu2 semoga sy cepat bersalin aamiin

2y trước

yeke ... harap dipermudahkan urusan awk ...

sama la saya 19/11 ..tapi x ada tanda2 lagi ..dktr siap cakap bby nak ibu dia pergi mngudi dulu baru nak keluar kot 🤣🤣🤣

2y trước

hahaha 🤣