anak masih kecil

dah dua bulan tak dtg period cek2 ada dua line. tak tau nak gembira ke sedih. harap boleh bagi kata semangat kat saya. anak baru 4 bulan lebih dan tak period 2 bulan dah

anak masih kecil
2 Các câu trả lời

Mknanya bby 2bulan sis dh brsama suami ye?Xpela sis..nk buat cmna..mntal fizikal kna kuat..lps dh no2 ni..ambik prncg ye..biasa la kdg2 trbabas tu..smoga urusan sis dipermudahkn..take care

Anggap jer la rezeki sis .. Dah terlajak nak buat macam mana kan sis. Rancang sendiri ni kdang2 bleh terlupa jadi terbabas tu.. Smoga dipermudahkan segala urusan sis