37weeks 1day

Dah dekat 3 hari perut asyik memulas2 macam nk buang air besar, kdg2 msuk toilet tak jadi pulak....asyik buang angin saje, mungkin baby nak kosongkan perut ummi sebelum keluar ni...risau pulak kalau ni tanda nk bersalin..lendir pun macam dah makin byk..tp xde darah ke apa..moga2 baby baik2 sj

1 Trả lời

Tak lama dah tu puan. Pantau kalau ada turun darah atau air je puan. Monitor kalau baby asyik mengeras dan contraction makin regular dan kuat.

5y trước

Tu la sy risau sbb baby ad mngeras tp xde rsa sakit ap..risau klu tu tnda tp sy x thu sbb ank frst.