Bagaimana Cara elakkan anak makan jajan/makanan ringan

Dah cuba macam2 cara daripada ubah menu harian ke menambah lauk sedia ada untuk anak selera makan, duduk dekat rumah pengasuh nak makan jajan je, atas alasan anak xnak makan nasi..ada tips tak nak elak semua tu?? #ibubekerja #masihbelajar #pleasehelp #1stimemom #advicepls

2 Các câu trả lời

ni jenis pengasuh malas dan tdk bertanggungjawab. jenis nak senang jer tp duit nak. better cari pengasuh lain yg lebih responsible la mommy.