buka buku pink

dah call kk untuk book appointment .. katanya pihak kk akn call balik tpi sampai sekrg takde panggilan suruh dtg...hmm memang kk ni kena tunggu lama ke bru nama kita naik??

5 Các câu trả lời

mcm saya juga.. dapat contact nurse yg cover area tmpat tggal, just by wsp je dia minta details n history prgnancy. bila tnye bila bole buka buku dia bgtau dia ade 3 lagi yg msh mnggu nak buka buku.. aiyoooo mampu berdoa n pikir yg baik2 shja

Masa saya first pregnancy tu, saya walk in KK tempat saya untuk tanya masa 4 weeks plus & nurse minta scan dulu dan datang balik masa 10 weeks. Better juga awak walk in & tanya. At least boleh tahu kawasan rumah awak tu, siapa nurse yang jaga.

sya haritu 6weeks book appointment..nk msk 13mggu bru diorg panggil utk dtg kk utk minum air gula

Better walk in je buat appointment sis kt kk ni

2mo trước

Klau mcm tu kena call lg la, takut diorang lupa

Berapa week sekarang?

2mo trước

I see. Kalau macam tu no choice awak. Kena walk in untuk booking. KK kan...