Buka buku pink

Hi. Ada sesiapa yg buka buku pink di kk kajang? Korg tunggu nurse kk call bagi appointment or terus pergi kk?

2 Các câu trả lời

Untuk buka buku atau appointment susulan? Saya book appointment untuk buka buku pink melalui ws. Dan nurse yg akan in charge kita akan call kita lepastu. Untuk appointment susulan, tiap kali sebelum balik nurse akan bg tarikh appointment untuk next check up

selalu nurse akan bagitahu time appointment. sis mungkin boleh call?