Tanda Bersalin ke? 37w4d

Dah boleh admit kat PAC semula ke? Saya baru Lepas balik dari hosp pukul 3am tadi. Sbb bukaan baru 2cm. Ni skrg keluar Darah tapi still coklat tak merah tapi contraction tu dah ada since 10pm semalam. #firsttimemom #pregnancy #bantusharing

Tanda Bersalin ke? 37w4d
2 Các câu trả lời

Masa kat pac dia ade seluk tak untuk ? Mcm sy kesan seluk tu keluar jugak cmni . Tp bukaan masih sama so doktor akan suruh balik . Better tggu contraction kuat , sy dah 2 kali pergi doktor still gak suruh balik . Ni dah 2 hari lendir plus darah masih keluar tp contractionsy xde so sy tggu je dirumah .

2mo trước

Belum lagi 🥲

belum lg, tggu sakit dtg every 5 min skali kuat terus g hosp. Nak best guna apps contraction

2mo trước

macam mana nk guna apps constraction tu ye