42weeks

Dah 42weeks.. blum rasa kontraksi jugaa.. Mcam mana nii?

10 Các câu trả lời

Brbtl Sis dlu saya anak pertama 40weeks 10 hari sdh kena hantar p hospital masuk ubat sis

5y trước

Aamiin thannks sis😘

Hi sis.. Biasannya klu 40 weeks bukan ke kena serah diri kat hospital? Sis due bila?

5y trước

Due 16 june sis😢

Sepatut dr da suh masuk wad.. Later induce.. Dlu anak first 41w, 3 days da msk wad..

5y trước

2hari lg appoitment ngan dokter sis.. saya ingat mmng nk minta paksa bersalin induce. Risau plak nanti berat baby mkin besar klou x pksa.

42weeks..?? Sini 40w+7d dah kena induce.. dkt mana yg boleh sampai 42w ni..?

Check with doctor. Dulu I makan durian, dapat Contraction 2 jam kemudian

Emmm..dah ranum sgt ni.. Baby diam2 main PubG ni...hehehe

5y trước

1bulan = 4minggu 9bulan = 36minggu 10bulan=40minggu 😂😂😂

Alamak 42 weeks. Okey ker tu? Doc tak ckp apa2 ker?

5y trước

Xde ckap pape sis.. 2hari lagi baru akan jmpa dokter blik..😣

Mkn durian sis supaya cpt bsalin

Go see doc

😲🤔