30 week 6 days

Dah 30 minggu.. Sekejap je masa tu.. Even ni anak kedua tapi masih lagi bedebar nak sampai masa beranak nanti .. Siapa sama macam saya? 😂

16 Các câu trả lời

Saya pun anak 2nd ni. Tapi 29w 4d. Aduii tiba2 rasa kecut perut. Dlu awal scan sampai dh nak masuk 7 bulan gitu kepala baby kat bawah je. Ni 7 bulan lebih, eh dia melintang pulak dah. Masih ada masa utk die pusing2 lagi, tapi tu lah. Hahahah takut pulak 😂

Saya skrg pregnant 2nd baby 31w. Kalau 1st baby dulu nervous sebab tak tahu nak gambarkan sakit bersalin tu mcm mana. Ni dah pernah bersalin rasa lagi nervous adoii 😂😂 sebab dah tahu sakit contraction, episiotomy semua tu hahaha

2y trước

Yee betul sangat.. 😂😂

saya but dah 31 weeks kini tgh berdebah debah, symtom pengalaman anak pertama dan yg kedua ni berbeza..skrg rasa lg takut.. tunggu masa nak hampir dah, kdg rasa x sabar dah sewaktu x larat..ni gap 7 tahun mmg rasa sgt

setiap kali mengandung & nak beranak pun tetap rasa nervous. sbb setiap kehamilan lain2 ragamnya , apalagi kalo mcm sya.. jarak kehamilan jauh2 🥲

sama saya pun tengah pregnant anak kedua 😅 debaran tuh sama macam anak pertama .. tapi jauh lagi perjalanan sekarang baru 4bulan 🤭

Sama jugak.. ank kedua... xtahu same x dgn yg pertama contractionnye... sakitnye... hehe harap kali nie di permudahkan... 😊

saya baru masuk 7minggu..anak ke2 juga selepas 7tahun 😅 lg la bedebar rasenye..semoga dpermudahkan urusan awak ye

Sama la. Sya EDD next year pun dah start brdebar skg 😅. Terkenang balik ve, contraction, episiotomy..baby lg jaundice

Saya pun sama anak first 29minggu. Kejap je rasa tetiba neves banyak benda tak prepare lagi. Risau terberanak awal 😭

2y trước

semoga dipermudahkan, btr prepare brg hosp cepat cepat yer, sbb 30-40 week anyx blh deliver

Yess. Excited dia lain mcm 😂😂 rasa tak sabar sabarrr nak tunggu dia keluarrr. Heheheheheee