Berat Baby

Dah 28w 6d perut kecik je..Salu org cakap xnampak sgt..? tp berat baby dah 1.3kg..Ibu2 semua berapa..Berat sgt or oke je..Doc ckp oke..?

12 Các câu trả lời

Sy 29wk berat baby 1.3kg, doc ok...tp perut sy besar mcm dh tggu hari..😅😅😅 Mak sy ckp sbb rahim sy ke depan...tu perut nmpk bsr sdgkn baby biasa je, klu jenis rahim ke belakang tu biasa perut x nmpk...btl atau x wallahualam...😁😁😁😁 Biasa yg nmpk perut besar ni pinggang punggul belakang tu msti melentik...yg jenis x nmpk perut pinggang pinggul tu rata x melentik...xtau la sis jenis cmne...

5y trước

Aah ye kot..sy bdn jnis tnggi klu dr blkng mmg org xnpk prgnt pon..klu pkai jubah @ bju kurung lg xnmpk..😅mula risau jgk tp baby berat ok,ok la.

Normal tu sis... jgn risau sbb nnt hjung2 bln baby cpt membesar. Mak2 nye pon lgi bertambah selera mkn🤣

sy 30w berat baby bru 1.5kg..perut pn kecik je..tp doc xde ckp ape pn..

sy aritu pun 28w.. berat baby 1.3'jugak.. perut pun x nampak

Sma lah berat baby kita.. Hee.. Tp saya 29weeks

Sy 32 weeks 1.6kg. doc kata ok je. ☺

As long as Dr ckp okay.okay lantu

28 week berat bby bru 1.1kg 😊

Sy 26 minggu berat 800 grm

Sy 29w berat bby 1.1kg

5y trước

Aah sis...dokter kte ok....