Overthinking takut nak bersalin sampai susah tidur. HELP !!

Dah 2/3 hari fikir macam2, nak tidur pun susah. bila datang overthinking tu kita istiqfar banyak2 sampaj tertido. pastu tiap malam mimpi dah bersalin 🤣🤣 kita tak sabar nak jumpa baby. tapi takut pun sama banyak. Ya Allah permudahkan la. tolong la kasi kata2 semangat dkt saya. saya first mom. sekarang dah 37w. #firstmom

3 Các câu trả lời

haha... sama kita sis ... skrg tgh bgn kol 3.10am ni haaa .. mata tak dapat tidur,, kalau baring n tido 5 minit msti mimpi n imejin mcm² ,, Excited sgt la ni .. tapi dlm hati tak sabar nk jumpa si kecil dlm prut ni ... biasalah firstmom kan .. dulu tak mnjadi 2 kali .. skrg mcm² fikir ... harap kalini d prmudhkn urusan kami suami isteri dan dpt melahirkan & mbesarkn si kecik ni smpi akhir hayat kami ... Aminn!!🫰

1mo trước

aminn. saya pun first mom & pernah miscarriage

samaa laa wakk, kita pun brapa byk kali mmpi dh bersalin, rasa xsabar nk bersalin and jumpa baby, kalau boleh 37 or 38 week tu nk bersalin dah 😂

Normal rasa takut tu dan puan dpt kawal dgn baik. Teruskan istighfar. Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat