21 hari berpantang

Dah 21 hari berpantang. Tapi kenapa luka jahit belum lega. Saya bersalin normal. Saya tngk mcm ada nanah. Tapi bila suruh nurse tengok nurse ckp semua okay. Ada yg jadi mcm saya tak? Stress fikir kenapa luka tak lega lagi

4 Các câu trả lời

ada rasa pedih ke? ..mungkin daging lebih tu belum kering ..

2y trước

rasa mmg daging lebih tu ..sy haritu pon rasa pedih ..risau ingatkan luka koyak balik ..sy mtk tlong kakak yg tgokkan ..tapi luka nye tak koyak cuma ada daging lebih sbb kesan jahitan tu ..mmg lambat nak kering ..