Luka Jahitan

Hi semua. Nak tanya la kan, ibu-ibu yang bersalin normal dan berjahit tu kan, luka jahitan bercantum semula mcm biasa lega berapa lama ya? Ada tak yg rasa luka dah mcm bercantum tapi rasa mcm tegang² dkt jahitan tu. Dan bila mcm kemut² tu rasa tegang gitu..Btw saya dah 20hari tapi rasa was was dah lega ke belum nak tengok mcm seram la pulak 🥲 #firstbaby

2 Các câu trả lời

haah 20 biasanya dah kering ...rajin ii keringkan ,spray ubat

selalu 20 hari maybe dah cantum tp jahitan belum jatuh..