Keguguran

Dah 19hari baby tinggal ummi ? . lagi terasa bila selalu disindir dengan kak ipar . Kak ipar dgn adk ipar pun preggy . #Sedih #Selalumurung

1 Trả lời

Perkara biasa sis.. Sadokan hati. Pekakkan telinga. Bykkan berdoa semoga mereka² dilembutkan hatinya.. Tgl bersama ke? Ada rezeki blh pindah nnt. Sy dlu tgl bersama mmg mcm ni la. Hari² telan dan hadam je. Hari² mkn sindiran. Bila dh pindah ni, alhamdulillah. Tenang hidup wlupun cuma "rumah buruk". Asalkan tgl bersama dgn selesa.

5y trước

ya sis . dh ajak sis . tp bagai dikata la sis . smpai naik muak dh sis