Doakan saya jadi mama tahun ini

Da nak masuk tahun ke dua perkhawinan 😊masih ttc 😌 berharap ada keajaiban tetiba ade malaikat kecil dalam rahim ,, teringgin nak rasa tendangan itu 👶🏻

18 Các câu trả lời

Amin..sis cuba ikhtiar dengan susu efferty..saya ttc 6bulan & saya cuba minum susu tuu dalam sebulan (2kotak) terus pregnant🥰🤲🏻 saya start minum masa 1st day period..kemudian untuk next period terus tak datang,check UPT positive..now dah 13weeks pregnant 🤰🏻 Sorry to say,madu wawa zainal saya dah cuba & jamu2 lain juga saya try sejak awal perkahwinan tapi belum rezeki..saya stop semua jamu sebulan & terus minum susu efferty..sebab ada kawan juga berjaya dengan minum susu tuu 4 kotak..

3y trước

Ada sis..saya minum coklat..

insyallah amiinn....semoga dipermudahkan segalanya....saya pun macam awak dlu...masuk tahun kedua perkahwinan....sampai mak mertua suruh g berurut, takut saya ni ada msalah dalaman....hakikat period teratur....tapi Allah SWT nak bagi rezeki, tak sempat saya nak g berurut....saya sah pregnant anak sulung dengan usia saya 32thn....skrg dah 31weeks....doa yg elok2....kalau masuk thun ketiga xde rezeki, awk usaha jmp dr juga....jgn stress k..🤗

aminn..sy dulu pon ttc..sy amal teh buah zuriat..last ikhtiar dgn susu kambing + kurma..1 liter susu kmbing + kurma 1 genggam tangan suami+ kurma 1 genggam tangan isteri (blend)..1 1/2 thun ttc alhamdulillah skrg dh nk msuk 6 bln pregnant..

𝘼𝙖𝙢𝙞𝙞𝙣 𝙄𝙣𝙨𝙮𝙖𝘼𝙡𝙡𝙖𝙝.. 𝙨𝙚𝙢𝙤𝙜𝙖 𝙖𝙬𝙖𝙠 𝙙𝙞𝙠𝙪𝙧𝙣𝙞𝙖𝙠𝙖𝙣 𝙯𝙪𝙧𝙞𝙖𝙩.. 🌹

amiinn.. smoga ada rezeki utk sis.. byk2 main dgn baby.. makan folic acid..mkn buah zuriat..jgn makan jamu.. sy yg priod x stabil amal benda mcm tu inshaAllah sis pn boleh.. 😊

Aamiin ,,, sis try minum jus mamomhope ,, saya pun ttc hampir 2 tahun,,bulan 9 tahun lpas last period, consium jus tuh bulan 10 lekat insyaallah ikhtiar 💕🥰🤲🏻

3y trước

Saya dah try dua botol mamom hope 🥰

Aamiin.. Semoga sis dikurniakan zuriat.. Doakan sy juga ye.. Sama dah nk masuk 2 tahun..

saya doakan sis dikurniakan cahaya mata yea Amin...

Amin.. sis cuba ikhtiar dgn madu turki wawa zainal..

3y trước

Sudah guna

aamiin moga sy dan sis dpt zuriat tahun jg