Nervous Weiii

Da lewat piod 3hari..tp smlm mlm buat test negetive.. Tk thu nk ckp cmne betapa berdebornya rasa hati ni.. Dup dap dup dap jee..laju betul rasa.. 😅

9 Các câu trả lời

Sy dlu byk kli period lewat tp negatif. Penah sekali lewat tu pegi scan, xda apa masalah, dr kata hormon. Patu dh mls nk scan. Kau nk lambat, ha biar je la. Tp ade sekali ni lmbt sbulan, igt normal la rupanya rezeki nk ade baby alhamdulillah. X berharap pn sbb mcm dh mls nk excited tiap kli late period

Sy pun nervous.. Anak dah 29 bulan. 2, 3 hari nie asyik rasa badan berangin je. Dengan loya nk muntah x selera makan. Sebiji rasa masa preggy anak 1st. Tp sy on depo... Bila test UPT syukur sgt2 bila tunjuk negative... X bersedia lg nk tambah. Tp perasaan nervous tu ttp ada bila nk test UPT. 😅

saya tggu dua minggu baru test .. dlm waktu tu saya jaga makan .. xmakan benda tajam .. saya pun xdak berharap tapi adala jugak baca doa sambil usap perut lupa dah doa tu tapi doa tu macam “ ya Allah kau hadirkanlah zuriat di dalam rahimku ini …. “ pastu doa nabi zakaria pun utk zuriat ..

sy dulu pn lewat 19hari.siap kira lg😂xde nk test pn sbb msetu tgh gaduh dgn laki.esok tu saja test tgk dua line.rupe da tgu nk buat buku pink je .tp Tula laki da ade bini baru sy Allah bg peganti nye.berkat Dr belah mertua ckp sy mandul..

sy pd hari yg sepatutnya period tp tk period. perut rse cramp. mula2 igt nk period la ni sbb slalu bile nk period mmg perut rse semacam. tp dh 3 hari lewt pon still rse cramp. trus check upt. positive.

11mo trước

ermm..tu laa perut rasa krem cm nk piod..tp tkde..tggu lg sehari dua nk test lg..

sye lewat 3 hari, cek upt sbb sakit puting xleh nk sentuh lansung, tp result negetif.... pagi td bangun tido habis terkena darah kat seluar.... period plk.... 😌

11mo trước

18hari??tkprgi check ke at klinik?

faham sangat but jangan letak harapan sangat tau. Just berdoa semogaaa test positippp. Sbb I before excited bila positive but selang few days gugur :(

Sya berdebar juga.. N mggu depan tarikh period sya.. Tp perut asyik kembung jer.. Mcm gastrik.. Dlm tekak nie mcm nak mkn makanan masam🤣

biasa ke period lewat? kalau ambik pil 7-10 hari lewat tu normal..kalau tak datang period lepas 7-10 hari baru test

11mo trước

sy tkpernah ada isu lewat piod..n sy tkde amek pape perancang..