positive pregnant

da boleh pegi klinik ke?

positive pregnant
12 Các câu trả lời

Tahniah😍 Baru lagi sis.. seeloknya 8w keatas pegi scan kt klinik luar untk confirmkan.. tp kalau sis nk pegi awal pun boleh, atleast boleh detect if ada apa2 prob.. tp kalau utk ke KK buka buku pink, mcm kt tempat saya 10w baru dorang suruh dtg buka buku pink

2y trước

sy ingat nak pergi utk tau berapa minggu. and nk tau apa setrerusnya kan dan baru set appt utk buku pink. 😍

Tunggu dalam sebulan, boleh pergi scan nti biasanya npk kantung sekali heartbeart 🥰 lepastu boleh bukak buku pink dah. kalau pegi awl2 rugi duit sbb tkde npk pape. Cuma jgn lupe terus makan acid folic

2y trước

Brand tkde mslh pon, cuma appeton tu mahal sikit. Asalkan 5mg. Sye makan yg farmasi punya je lebih murah

sama mcm saya masa mula2 dulu. terus check then kantung tak nmpk lagi tp lepas tu 8w sy cek alhamdulilah ada n skrg dah masok 33week doakan urusan sy di mudahkan ya 😄

2y trước

amin2 🤲 alhamdulillah..semoga baby sihat dgn baik..🥰

Ni bru dalam 4 weeks , tunggu 8 weeks &. Keatas bru cantik bila scan and before scan tahan kencing & minum air bnyk sikit tau , nnti mse scan senang nampak

Baru lagi awak, tunggu lagi dua minggu, kalau ada bleeding terus ke KK ye, utk kepastian.

2y trước

baik2 😍❤ inshaAllah..semoga baby sihat hendaknya.

awal lagi ni. nnti scan tak nmpak, kene repeat. tunggu 2-3 minggu lagi baru pegi klinik

2y trước

ok2 baik.❤🥰

Ni baru 4-5 minggu. Seeloknya tgu 8w keatas. Boleh nmpk kntung & janin sekali

2y trước

owhh ya ke. baik2.. 😍

boleh je, cume better tunggu 2 minggu

seeloknya 8 minggu keatas buka buku pink

2y trước

baik2 sis 😍🥰

Tunggu lg 2w