Dulu saya ada cyst,n now hamil ank pertama, boleh ke sy minum air berasaskan soya?

Cyst pantang dengan soya#ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

aah jika ada cyst better elak minum air soya... mcm sy lepas bersalin doc kata cyst sy dh mengecil...tp sy still try jg pemakanan sy .kdg2 ms hamil dia akn hilang .tp tkut lepas bersalin dia akan jd bsr tiba2.. sbb kebarangkalian utk berlaku kembali tetap ada..mcm sy dlu even dh buang cyst..aftr 2 years tetap ada kembali..mg dpmudahkan segalanya..aamiin