konfius dgn opk kesuburan

hi, cycle subur hari ke 14 (+) pd pkul 10pg..kalau bersama waktu ptg pada hari ke15 dikira waktu subur juga ke??#seriusnanya konfius..kena bersama sehari selepas opk (+) ke? atau bersama pd hari yg opk (+) ?? hari ke 15 dan 16 opk dah (-) normal ke?? opk (+) sehari??

2 Các câu trả lời

bukan ke 3hari dari hari subur tu digalakkan untuk bersama...maaf kalau salah info...

Sy pernah pkai dlu... Dpt tau jer subur, trus bersama. Dah x der hold2😅