Perlu ke readykan breastpump sebelum bersalin? #firstimemom

Currently nak masuk 7 bulan dah. Tu nak tanya. Perlu ke? Ada tanya kawan kawan. Ramai cakap tak perlu. Tapi kita ni risau. Tak tau nak expect apa. Huhu. Thank you jawab ye.

27 Các câu trả lời

Saya beli sebab sebelum ni marmet tak keluar apa. Sakit sgt. Cl marmetkan pun teramat sakit tp keluar setitik. Tiap org tak sama kan huhu. Kalau lepas bersalin marmet okay, saya pre love je. Tp tak okay rupanya huhu nasib beli

2mo trước

CL tak semestinya dia lactation counselor or anyone yg bidang penyusuan.. maybe salah cara marmet tu buat sakit. patutnya tak sakit pun tk kira susu keluar @ tak