Slow movement

Currently 34weeks. Baby ada kicking and bgerak since dari pagi tapi tak active macam selalu. Should i be worry or benda tu normal?

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy.. Plus baby slalu mengeras.. Better pegi clinic sis check.. Mcm sy doktor ckp braxton hicks. Tp sbb baby dduk bawah uri jd xrse die kick. Baby ni bila kita duk diam kira kick dia, lg die senyap 😂 tp kalau kita xkira sgt bz ke ape, byk pulak kick 😂

Masa dia gerak tu kuat tak ? Tapi setiap jam gerak atau tak ?

4y trước

Ohh mungkin sbb dah sempit kan. Macam sy dah 37w ni baby suka mengeras bila gerak. Kick kurang. Tapi sy tetap tick bila dia gerak tuu.