Saya pregnant 35weeks 5days, gdm & on insulin. Awal bukak buku dlu dktor ckp 38weeks kna bersalin dh

Cuma nk tau dktor akan bg tarikh admit tu bila? 😅 saya ada appointment dktor pakar hspital isnin 29/5 ni. Boleh tnya dktor ka bila dpt tarikh admit tu?

2 Các câu trả lời

sy gdm on metformin... spatutnya due 4 jun... dr bg surat serah diri 20 mei untuk serah diri

5mo trước

Dh dpt dh tarikh serah diri 😬

Yup doktor akan bagi tarikh. Boleh tanya, lagi bagus😁

5mo trước

Harap dktor bg tarikh admit terus lh isnin ni 😅 penat nk ulang alik dgn klinik lg 😂