Air ketuban banyak& kene refer doktor pakar &cek.

Assalammualaikum semua nak tanye,,saya baru lepas checkup pagi tadi.mula ii misi yg sllu cek sy tu dia ukur perut smua cakap dgn usia kndungn skrg 8 bulan sptutnya perut sy kcik skit tapi ni besar mcm dh 9 bulan n tinggi .bila jmpe dktor pulak dktor dekt klinik tu ckp air ketuban nye byk jadi kne refer dktor pakar kt hospital.so nak tanye semua,biasa doktor pakar akan buat apa ya.just scan perut sy je ke n bagitahu kenapa ,ada tak yg pernah alami mcm sy.apa korang buat?.tq pd yg sudi jawab.sy tgh tggu panggilan dpt call dri klinik ,tarikh utk jumpa dktor pakar

1 Trả lời

wassalam mommy... Sy x berpengalaman. tp slalunya dokter akan cek keadaan bayi smua. InsyaAllah smuanya ok. dokter akan bg nasihat apa yg perlu. jgn risau ok

2y trước

ouh mcm tu,lega skit dgr ,brdebar dri tdi..alhamdulillah tq sudi jwb