Tmpt beli baju baby (online)

Hi, cuma nak sembang santai. Boleh ke mummy kt sini share tmpt beli baju baby? Klu boleh online. Shopee ke, dari PS ke. Mana tau blh explore byk tmpt lg utk baju baby 😊 #firstbaby #expectingmother #janganmarah #sembangsembang

10 Các câu trả lời

shopee! kalau beli kat mall, memang mahal kemain. cuma yang tak syoknya, kadang ada baju materialnya tak kena dengan selera, kurang selesa.

3y trước

Betul tuu. Byk jgk yg sy beli dr shopee tp bila sampai, kualiti tk lah seindah yg disangka. Tp bila pegi kedai tgk baju corak yg sebijik sama, harga 4 kali ganda lebih mahal. Buat dr sutera emas ke apa 😅 dah la kecik cinonet je bajunya. Harga sama mcm baju org dewasa 😂