mak mertua

cuma nak luah je..anak tengah main mainan mak mertua kemas..pastu anak main lagi sepah2 mak mertua kemas..macam mana anak seronok nak main kalau kejap2 nak kemas..ermmm kite ni mampu tengok je..bila cakap nanti kata kite ni apa pulak...

2 Các câu trả lời

duduk dgn mertua mcm tulah konsep dia. saya pun banyak besarkan anak dalam bilik jela. sb ruang tamu dah jadi tempat tidur bapak mertua🫠

duduk rumah mak mertua ke? kalau ye nak cakap banyak pun tak boleh

2mo trước

tula..kesudahannya bawak anak masuk bilik je