Nak tanya pendapat positif ke negative ya ?

Cuba bg pendapat postif ke negative ni?

Nak tanya pendapat positif ke negative ya ?
12 Các câu trả lời

hari tu sy test kabur jgk.. lps 2 mggu repeat balik..positif double line terang benderanh.. skrg 13week pregnent..

double line tu sis. tpi kabur. weakly positive. repeat lagi lgi seminggu. buat time betul2 lepas bgun tido.

repeat test after 48jam. hcg meningkat setiap 48jam. if positif upt akan makin terang

postif tp masih kabur.selang 3 4 hari lagi test lain sis.semoga dipermudahkan.

say nampk 2line yang 1 tu cm samar ii... InsyaAllah ade rezeki sis tu...

Cuba check waktu pagi , itu adlah waktu yg sesuai utk check upt

x clear...cuba amek gambar dekat skit..tp nampak 1 line je tu

Nmpk 2line tp kabur lg 2minggu cek blk sis 😊

1line je tu. negative

cuba lg cek lg smngu