Doa Elak Keguguran. Insyaallah...

Cuba amalkan setiap kali selepas solat. Doa dan hembus ke tapak tangan kemudian usap ke perut.

Doa Elak Keguguran. Insyaallah...
27 Các câu trả lời

utk yg ada spotting but baby okay, boleh amalkan zikir ni. al fatihah sekali, selawat syifa sekali, surah hud ayat 44 skli, last skali tabbadyada abi la habiuwatab..n trus tiup ke air n mnum.insyaallah spotting akan berhenti. antara ikhtiar yg ustaz kazim illiyas bg.

Terima kasih banyak awak sebab berkongsi ilmu ni. Doa elak keguguran untuk ibu hamil 1st time ni sangat membantu. Semoga baik-baik saja kandungan. amin

Good sharing! Terima kasih awak sebab kongsi doa elak gugur ni. Semoga mendapat ganjaran yang berlipat ganda sebab share benda baik ni

Zikir yang bagus untuk diamalkan ibu-ibu hamil. Doa elak keguguran ni amalkan dari awal kehamilan sampai lah nak bersalin nanti.

perkongsian yang berguna buat ibu-ibu hamil. thanks for share this doa elak keguguran. akan diamalkan untuk kehilan akan dtang!

Syukur...ada yang berkongsi benda baik sebegini. Thanks untuk doa/zikir elak keguguran ni! bagus untuk diamalkan sehari-hari

TQ awak share doa untuk amalan harian saya sepanjang hamil ni. Semoga zikir elak gugur ni berguna untuk semua orang juga

Thank you for sharing dear! Semoga doa elak keguguran ni berguna pasa semua ibu-ibu hamil dekat app theasianparent ni.

Terima kasih kerana berkongis doa yang bagus ini. Doa elak keguguran buat ibu hamil sangat berguna.

Alhamdulillah...Thank you atas perkongsian! Semoga baby saya sihat-sihat je dalam perut ni. hehehe