Doa Elak Keguguran. Insyaallah...

Cuba amalkan setiap kali selepas solat. Doa dan hembus ke tapak tangan kemudian usap ke perut.

Doa Elak Keguguran. Insyaallah...
27 Các câu trả lời

Nice...Thanks for sharing. boleh jdikan amalm harian ni..hehehe perkongsian yang snagt bermanfaat

Alhamdulillah.... Thanks for sharing. Saya sangat memerlukan doa atau zikir elak keguguran ni :)

Thanks atas perkongsian semoga dijauhkan dari perkara yang tak diduga seprti keguguran

Wahh! Thanks for sharing doa ni! Semoga kandungan saya baik-baik je..Amin

TQ for sharing. Semoga bermanfaat untuk saya dan juga ibu-ibu yang lain.

Terima ksih atas perkongsian. Semoga doanya berbalik pada anda juga!

semoga kndugn sy baik² sja dan dilindungi oleh Allah SWT aamiin

Alhamdulillah setakat ni semuanya berjalan lancar

Alhamdulillah... Terima kasih infonya

terima kasih sbb da kongsi