craving

craving for maggi ayam. currently 7months pregnant now. is it okay if i eat maggi. craving so badly

11 Các câu trả lời

Boleh, tapi jangan selalu. Haritu ada jugak terbaca pasal maggie ni during pregnancy. Kalau boleh, dia suruh avoid sebab tak berkhasiat and boleh menyebabkan berat naik😁

boleh. tapi jangan selalu. and avoid rencah. buat rencah sendiri. rencah dia yang bahaya tu. makesure letak banyak sayur.

klu air rebusan 1st tu buang dl.. then msk air len br ltk perencah tp jgn byk sgt.. buat rs je ..

Boleh tp jangan bnyak . bgi hilang rasa craving je .. Satu paket would be enough ..

why not.. boleh je.. makan je sbungkus untuk hilangkan craving Tu.. hihi

Yeah just have a bit to satisfy your cravings.. Don't eat too much!

Hahaa... I just ate maggi tomyam

I just ate maggi tomyam just now 😁

ya you can have a bit to satisfy your craving

Boleh tapi jangan makan berlebihan ok