cramps

Cramp perut preg 5 weeks normal ke? Mohon bantuan jawapan. Risau pulak tanda2 period.

11 Các câu trả lời

Bnda normal klu sikit2. Sya cramp trullk smapi xboleh bgun...2hari lapstu bleeding. Di diagnose threaten miscarriage. Trus doktor bg ubat mc dekat 2mggu jgak la ni...kena rehat byk xlei stress, kna pikir happy2,xboleh ssh hati psal bleeding. Sbb doktor ckp mental kita ,apa yg kita pikir akan sampai kt kandungan. Kndungan saya pon bru msuk 6w tp hnya aggatan shj. 23 ni nk skn pulak, sbb nk tgk progress,if kndungan xmmbesar, mgkin akan kena cuci...harap xdk apa2. Sis jaga diri baik2 yaa....

normal je sis , nnti hilang lah ,, ni masuk trimester 3 , slalu pulak cramp perut , tanye doktor , doktor cakap normal , selagi kite x bleeding , bende tu ok , tapi kalau risau , pergi je lah cek , macam saye , saye cepat risau , slalu pergi scan kalau cramp perut mase first pregnant hari tu 😅

ikotkn awal2 pregnant normal sakit kt ari2 rasa mcm krem2..tp kalau sakit xdpt dtahan..tlampau sakit,kena p jmpe doktor..

normal sis , jaga elok2 tau jgn angkat berat, klu rasa sakit tu sapu2 la perut sambil baca al-fatihah ka ayat kursi ka

Normal je selagi tak ada bleeding. Saya pun camtu, doc kata hormon. Skrg dah 7w dah jarang cramp dah.

Normal jew..sy dulu pon mcm 2 jgk..tpy klau bleeding trus g hsptl lh

Jaga diri yang, jangan bt keja berat banyakkn bed rest

4y trước

Alamak, bru hbis vaccum rumah sbb rimas berabuk.

Yup normal selagi takde bleeding

Normal...

normal