perut cramps/sakit transmitter 1 (4 weeks)

haii mummy1, nak tanya..perut saya lately ni cramps n sakit ..n asik kembung..normal ke utk transmitter 1? risau pulak.

5 Các câu trả lời

masa saya 1st pregnancy dulu normal sis. btw sis edd bila? sbb mcm sama je dgn saya baru 4minggu 2 hari. 🤗🤗🤗🤗

10mo trước

haaa sama sama. tahniah yer

Normal sis. Saya 4w pun ada rasa mild cramp senak gitu. Tapi kalau ada pendarahan jumpa Dr ya

10mo trước

okey noted sis😊

normal... sye 4w pn cramp mcm nk period.... tunggu2 x period2... rupanya lekat...

normal sis simptom 1st trimester. selagi xde keluar darah

10mo trước

okey sis..tq ye🥰🙏

normal sis. sebab rahim tengah nak mengembang

10mo trước

ooo faham...tq sis🥰