30weeks 4days

Counting the day..cannot wait for it..btw this is my fisrt baby and i'm young mother..?

4 Các câu trả lời

Young mommy too . Need to learn a lot pasal baby kalau tak nanti masa pantang mesti asyik rasa nak nangis je sebab rasa tak tahu apa apa . Saya ni kira dah banyak baca pun still bila dah bersalin rasa macam apa je , first sebab no one untuk dirujuk , mak mak kita sekarang bukan macam mak dulu dulu yang tahu semua benda pasal pantang larang . Bila baby kuning , susu tak keluar , baby meragam , semua ni buat ibu rasa nak nangis , rasa bodoh , rasa tak tahu apa . Conclusion dia baca , belajar and apa apa cepat cepat google , tengok video kat youtube tapi jangan percaya oetua pelik pelik

💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😊

Congratz!!!

💪💪