Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Các câu trả lời

Saya dah 10weeks masih x nmpak. Doctor kat klinik dah mintak refer ke hospital. Masa scan kali kedua and doktor cakap imej baby still blur. Dalam dada ni tuhan je tau, takut, risau semua ad. Normal ke macam ni. Ke ad problem lain 😢