Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Các câu trả lời

sy haritu buat buku kt kk.. dorg scan langsung xnmpk ap.. repeat 2 minggu.. pon masih x nmpk.. kosong.. hati dah risau.. sebb dah 3 kli gugur.. dokter tu ckp tkot kandungan luar rahim... bila scan dkt hospital.. baru nampk bby dgn kantung.. lega rasa.. x boleh pakai langsung dorg punya tempt scan tu🙄