Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Các câu trả lời

normal sis.. sy pun camtu, bru je g jumpa doc mggu lepas sbb nk confirmkan pregnancy pas tu doc try scan atas xnmpak apa pun even kantung pun xnmpak.. pas tu scan dr bawah ad nmpak sikit tp dia cam smbunyi2, doc ckap normal awal2 ni xnmpak yela baby bru nk jd logik la xnmpak kan😅.. mggu depan bru nk repeat scan pulak, mudah mudahan smua ok je doa byk2 ckap elok2 gn baby in sha Allah smua dipermudahkan

3y trước

@hazura khalid sy nk tggu 8week or 9week bru bt buku pink.. skrg bru 6week lebih