Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Các câu trả lời

Saya pun hari tue 5 weeks gi klinik, klinik ckp still awal. 6 weeks baru blh scan. Bila masuk 6 weeks, keluar spotting. Trus gi private o&g, doktor scan mmg tak nampak apa lg. Dier suh datang 8 weeks baru nampak.

3y trước

Oh i see.. tp sy ni semalam upt positif, harini upt negatif.. bila negatif td pagi terus kluar mcm spotting..bila tnjuk gambar kat doc, doc kata tu spotting.. mcm lendir coklat merah muda.. mcmtu la🥺