38weeks

Confius nyaaaaaa turun darah dah hritu,skrg perut dh kerap mengeras sejak semalam,mengeras bkan mcm biasa,mengeras ade rasa sakit.TAK TAHU NK PEGI HOSPITAL KE TAK ? APE PENDAPAT MOMIES?

5 Các câu trả lời

Sama dengan situasi sy sekarang. Sy dah 39weeks 2days. Dah turun darah macam period tp xsakit. Sy xgi hospital lagi😁

Better pegi hospital kalau rasa ragu2 sis..hospital takkan mrh, diorang akan check mcm biasa..

Sakit pinggang x? Cuba monitor kalau makin kerap itu pergi terus hospital

5y trước

Saya haritu sakit setiap 5 min baru pegi hospital..

Terus ke hospital je...

p hsptl sj sis😁