Hi moms here,nak tanya normal ke klu 13w's boleh rasa gerakkan n then tiba² xdpt rasa gerakkan da?

8 Các câu trả lời

13 week ea.. baby masih comel dalam ruangan rahim kita yang luas jadi normal je mommy 🤩🤩 Dia tengah berjoget rancak pun kadang2 je dapat rasa 😂 Nanti masuk 7 bulan bergegar gegar perut hehehe rindunya nak pregnant tapi seram nak beranak lagi hahaha

2mo trước

🤭🤭🤭thank you sis.

TQ for the comments,Saya 14 week pun rsa mcm sis ,kdng risau juga, hahaah ,kdng tepuk tepuk lembut perut pnya nak rsa dia gerak😂...SMG dipermudahkan urusan Kita para mommiess

2mo trước

Aminnn🙏🙏

Normal sis. Tu biasa gerakan kira start 28minggu yg mna baby dh confirm cukup besar utk kita rasa every movement dia. 13w sgt kecil lg dia masih boleh acrobatic dlm tu

2mo trước

Menari² di dalam🤭

normal. sy 14w bru rasa gerak² cam gelembung angin gtu☺️ semoga Baby dn Ibu sihat dn dipermudahkan urusan bersalin nanti

2mo trước

Thank you sis. Semoga sis dan baby pun sihat walafiat hendaknya sehingga bersalin nanti🙏

normal. janin kecil + ruang besar.

2mo trước

haaa....lega dpt baca jawapan sis. Kita dah overthingking melebih da tadi😂

nt dia dah besar..perut pn bergegar kuat..hihi

2mo trước

haa..mmg pn da sempit..blh rasa siku,lutut,kaki,tgn menumbuk la..mcm²

normal

Normal sis